Tenerife

© Nieuwbouw in Spanje

Nieuwbouw Tenerife

Over Tenerife

Over Tenerife

Tenerife is het grootste eiland van de 8 Canarische eilanden. De temperaturen zijn heel het jaar door ideaal. Rond 23° in de winter en rond 28° in de zomer. Het landschap is gevarieerd met een vulkaan, Pico del Teide als hoogste berg van Spanje. Het eiland is ideaal om te wandelen, fietsen, watersport en golf. Dagdagelijks vliegen er verschillende vluchten vanuit verschillende luchthavens. Een vlucht duurt +- 4 uur vanuit België of Nederland.

El Teide

Natuurparken

Ontdek o.a. het nationaal park El Teide met zijn waanzinnige maanlandschap. Reserveer tijdig je plaats op de kabelbaan en laat je brengen tot het hoogste punt van deze natuurlijke wolkenkrabber. Ideaal om af te sluiten met een Teide By Night. Tenerife is namelijk de 3e beste plek ter wereld om de sterrenhemel te bewonderen!

Siam Park

Themaparken

De grootste themaparken op Tenerife zijn ongetwijfeld Siam Park en Loro Parque. Siam Park is door TripAdvisor benoemd tot beste waterpretpark ter wereld, gevolgd door Dubai en Australië. Loro Parque is een prachtige dierentuin waar u volop kan genieten van verschillende shows. Het is mogelijk een duoticket aan te kopen.

La Laguna

Steden & cultuur

Het is zeker de moeite het eiland te verkennen en de lokale cultuur op te snuiven. Ontdek de gezellige pleintjes, steegjes en verschillende kleuren van gevels in de mooie steden zoals La Laguna, La Orotava en Santa Cruz de Tenerife. Daarnaast kan u per boot vanuit Tenerife gemakkelijk de andere eilanden ontdekken.

Windsurfen in El Médano

Watersport & golf

El Médano is ongetwijfeld de windsurf spot van het eiland, gezien zijn gunstige ligging en brede zandstrand. Daarnaast zijn er tal van goede golfsurf spots, zoals in het toeristische Las Américas. Misschien wilt u het rustiger aandoen en boekt u een boottocht of kayak om dolfijnen en walvissen te spotten.

Tenerife beschikt ook over prachtige golfbanen voor onze golfliefhebbers. Eén van de befaamste is de Abama Golf Course.

Hiking in Tenerife

Wandelen & fietsen

Verlaat eens een keertje de toeristische badplaatsen en ontdek het veelzijdige landschap van Tenerife. Of je nu in de gebergtes je energie kwijt wil of eerder in de bossen, voor iedere wandelaar of fietser is er wat wils. De Teide maakt dat het eiland zeer geliefd is bij onze klimmers. De ontelbare wegen en prachtige uitzichten maken deze sportieve activiteit helemaal compleet.

Papas arrugadas

Canarische keuken

Bij een goede vakantie hoort altijd lekker eten. De lokale keuken bestaat onder meer uit papas arrugadas met de mojo sauzen (foto). Hierbij past perfect een goed stuk vlees of vis, maar ook konijn is zeer gebruikelijk. Als afsluiter kan je eens de barraquito proberen. Een koffie met gecondenseerde melk en likeur 43.

Vastgoed te koop in Tenerife

Een woning kopen op Tenerife is een woning kopen op het eiland van de eeuwige lente. Wij bieden appartementen, huizen en villa’s te koop aan in Tenerife Zuid. Denk onder andere aan de meest begeerde plaatsen die onder Costa Adeje vallen. Zoals bijvoorbeeld La Caleta, Playa Fanabe, Playa del Duque, Playa Paraiso. Maar u vindt bij ons ook vastgoed te koop in Palm Mar, La tejita, El Médano, Abama Golf Resort, Los Cristianos, Playa de las Américas, Amarilla Golf, Los Gigantes, etc... Kortom bij ons vindt u alle woningen te koop op alle plekken in Tenerife Zuid!

Vastgoed te koop in Tenerife

Uw partner in Tenerife

Freyke & Carl
Freyke en Carl van Nieuwbouw Tenerife