Over Nieuwbouw Tenerife

© Nieuwbouw in Spanje

Nieuwbouw Tenerife

Over ons

Een appartement, huis of villa kopen op Tenerife doe je niet elke dag. Wij kennen de vastgoedmarkt op Tenerife door en door. Hierdoor krijgt u van ons correct en volledig advies. Dit bespaart u niet alleen tijd maar ook frustraties. Uw tweede verblijf kopen op Tenerife kopen gebeurt bij ons zorgeloos! Nieuwbouw Tenerife, uw Nederlandstalige makelaar op het eiland van de eeuwige lente. Wij werken als erkend Belgisch makelaar onder het BIV nummer 501511.

Freyke van Nieuwbouw in Spanje
Carl van Nieuwbouw in Spanje

Persberichten

Wat vertellen anderen over ons

Ons Aanbod

Ons aanbod is verdeeld over meerdere regio’s waardoor wij u op een neutrale manier begeleiden en u gaan tonen wat echt bij u past! Samen met onze professionele medewerkers zorgen wij ervoor dat alles piek fijn geregeld wordt zowel voor, tijdens als na de aankoop. En dit ten allen tijde in uw moedertaal.

Webinars en infodagen over immo kopen in Spanje

Voor

Voordat u ter plaatse komt, proberen wij u te ontmoeten op één van onze infodagen, webinars of bij u thuis. Het is voor ons zeer belangrijk uw wensen en verwachtingen goed te kennen.

Daarnaast krijgt u van ons informatie m.b.t. de mogelijkheden, de aankoopkosten, het koopproces, de fiscale verplichtingen en zoveel meer. Eveneens is het zeer belangrijk op voorhand uitgeklaard te hebben welk budget u aan deze Spaanse droomwoning wenst uit te geven. Informeer u op voorhand dus goed bij uw huisbank. Op die manier kunnen wij ter plaatse gericht te werk gaan en vermijdt u eventuele frustraties achteraf mocht u niet kunnen overgaan tot de aankoop van die ene droomwoning.

Bekijk waar we elkaar kunnen ontmoeten via onze events.

Begeleiding tijdens het kopen van immo in Spanje

Tijdens

Na u volledig en duidelijk geïnformeerd te hebben, wordt uw komst zorgvuldig voorbereid. Ter plaatse nemen wij uitgebreid onze tijd voor u. Het is belangrijk dat u met ons een gerichte marktstudie doet van het aanbod en dat u de omgeving leert kennen.

Eens u uw woning heeft gevonden, coördineren wij het gehele administratieve aankoopproces. In alle transparantie en vertrouwen worden de contracten opgesteld en wordt u door ons begeleid bij de notaris waar de eigendomsoverdracht zal plaatsvinden.

Bekijk het grote aanbod aan prachtige woningen.

Begeleiding bij de administratie die gepaard gaat aan immo kopen in Spanje

Na

In Spanje werkt het net even anders... Bij de notaris wordt u trotste eigenaar, maar hierna zijn er nog tal van uiterst belangrijke administratieve verplichtingen die vervuld moeten worden. Geen nood, u wordt hierin door ons professioneel begeleid en u hoeft hier zelf niets in te ondernemen.

Daarnaast kan u ook na uw aankoop op ons blijven rekenen. Wij helpen u graag verder en adviseren u graag m.b.t. praktische zaken. (zoals internet, meubels, verhuurfirma, etc...). Onze aftersale service is één van onze grootste troeven.

Een bestaande klant zorgt voor een nieuwe klant, lees onze getuigenissen!

Uw partner in Tenerife

Freyke & Carl
Freyke en Carl van Nieuwbouw Tenerife